Uși secționale industriale

Ușile secționale industriale sunt soluția optimă pentru a economisi spațiul interior, întrucât panelul este plasat vertical aproape de perete sau paralel cu tavanul, astfel evitându-se eventualele accidente. Aceste uși sunt utilizate în sectorul privat, clădiri industriale și zone publice.

Specificații tehnice:
Lățime Maximă: 8.500 mm
Înălțime Maximă: 7.000 mm
Greutatea Maximă: 700 kg

usa de garaj industrialaPe părțile laterale ale panelurilor sunt instalate ansamblele de funcționare (balamale laterale și intermediare, suporți reglabili de susținere a cablului, frână de siguranță, scuturi reglabile de protecție panel, șuruburi de prindere).
Frâna de siguranță împiedică coborârea necontrolată a ușii, în momentul unei defecțiuni.
Deasupra panelurilor este instalat axul de transmisie cu arcuri de echilibrare, dispozitivul de frânare cu tambur.
Ridicarea panelurilor este realizată de cablurile de oțel, arcurile de echilibrare asigurând menținerea panelurilor în orice poziție prin acționarea manuală. În momentul închiderii arcurile de echilibrare sunt tensionate la maximum.

Acționarea ușilor realizată prin 3 moduri:

1. Manual - Operarea manuală se realizează prin manevrarea mânerului și ridicarea ușii, dar și prin menținerea ei în poziție deschisă. Pentru a acționa ușa manual este nevoie de forță.
2. Electric – Operarea electrică cu întrerupător cu 3 funcții sau telecomandă (ridicare, coborâre, oprire în poziție). În momentul activării întrerupătorului de ridicare/coborâre cablurile de ridicare sunt activate și se strâng/ se desfac pe un tambur.
3. Lanț de acționare – Axul este acționat cu ajutorul lanțului. Prin acest mod cablurile sunt ridicate sau coborâte, determinând funcționarea ușii.
Manevrarea lanțului se face cu ambele mâini, trăgând cu atenție, pentru ca ridicarea ușii să se facă corespunzător. În același mod se realizează și coborârea ușii, manevrarea lanțului fiind executată cu ambele mâini.

Descarcă catalog PDF – Uși industriale – ANALKO

Vopsitorie in camp electrostatic - www.analkoaluminium.roVopsitorie in camp electrostatic - www.analkoaluminium.ro
EnglishRomania