Uși rezistente la foc

Usa rezistenta la foc 60 min/Door EI2 60

usa rezistenta la focUșa metalică rezistentă la foc 60 minute, reversibilă, este asamblată într-o ramă metalică de oțel foarte rezistentă pe cele 4 laturi.

Foaia de ușă este vopsită în câmp electrostatic cu pudre poliesterice cu finisaj în relief RAL 9010, cu cleme ce se deschid și găuri pentru a fixa șuruburile extensibile, are 1 balama cu arc și o balama cu reazem, grosime totală a foii de oțel galvanizat 53 mm, miez rezistent la foc, garnitură termo între ramă și foaia de ușă,

un șurub de fixare pe partea balamalei, mâner negru de siguranță cu miez de oțel, cheie și butuc.


Usa rezistenta la foc 120 min/Door EI2 120

usa rezistenta la focUșa metalică rezistentă la foc 120 minute, reversibilă, este asamblată într-o ramă metalică de oțel foarte rezistentă pe cele 4 laturi. Foaia de ușă este vopsită în câmp electrostatic cu pudre poliesterice cu finisaj în relief RAL 9010, cu cleme ce se deschid și găuri pentru a fixa șuruburile extensibile, are 1 balama cu arc și o balama cu reazem, grosime totală a foii de oțel galvanizat 63 mm, miez rezistent la foc, garnitură termo între ramă și foaia de ușă, un șurub de fixare pe partea balamalei, mâner negru de siguranță cu miez de oțel, cheie și butuc.

Accesorii incluse:

Culoare RAL Mânere Cheie standard Balama cu rulmenți
1.accesorii-usi-culoare-RAL 2.accesorii-usi-maner 3.accesorii-usi-cheie 4.accesorii-usi-balama
Culoare standard RAL 9010, obținută prin vopsire în camp electrostatic. O pereche de mânere rezistente la foc conform DIN 18255. Cheie standard cu inserție plastic. O balama cu rulmenți marcată CE conform EN 1935, o balama pe ușă, cu înălțime reglabilă.
Încuietoare Bolturi Cleme Balama autoînchidere
5.accesorii-usi-incuietoare 6.accesorii-usi-bolturi 7.accesorii-usi-cleme 8.accesorii-usi-balama
Încuietoare marcată CE conform EN 12209 Bolturi care intră în tocul ușii, 1 pe ușă pentru EI2 60 și 2 pe ușă pentru EI2 120 Cleme ce se montează fie prin înfiletare cu șuruburi autofiletante, fie prin cimentare. Balama autoînchidere cu arc, pe ușa rezistentă la foc, 1 pe canat, reglabilă.
Garnitură Marcaj Mânere PVC Balama autoînchidere
9.accesorii-usi-garnitura 10.accesorii-usi-marcaj 11.accesorii-usi-manere-PVC 12.accesorii-usi-manere-balama-de-dimensiuni reduse
Garnitură lipită pe cadru pentru a nu permite fumului sa iasă. Marcaj de conformitate pe eticheta metalică asa cum prevede legea. O pereche de mânere PVC. Balama de dimensiuni reduse mm 98 x 16,5 Ø, 2 per foaie de ușă.

Descarcă catalog PDF – Uși metalice – ANALKO

Vopsitorie in camp electrostatic - www.analkoaluminium.roVopsitorie in camp electrostatic - www.analkoaluminium.ro
EnglishRomania