Uși glisante

ARIA DE ÎNTREBUINȚARE A UȘILOR GLISANTE REZISTENTE LA FOC

Ușile glisante rezistente la foc sunt în general folosite pentru deschiderile largi din zidurile rezistente la foc ale clădirilor din sfera depozitelor industriale, hangare ale fabricilor, mall-uri, garaje, hangare, săli de târguri și alte deschideri similare prin care trebuie să treacă elevatoare sau alte echipamente de mari dimensiuni. Ușile glisante sunt de asemenea folosite în forme de dimensiuni mai mici deoarece sarcina de deschidere este mai mica în comparație cu ușile obișnuite, cu balamale.

Descriere: Uși glisante

Uși metalice testate conform standardelor UNI 9723, folosite în scopuri de trafic redus, compuse dintr-o șină pentru partea superioara făcută din oțel profilat de rezistență mare, având suport cu frecare redusă pre-găurite pentru fixare cu șuruburi sau dibluri expansive. Labirint special împotriva focului și a pătrunderii fumului. Canate făcute din panouri modulare îmbinate din foi de metal duble cu un miez rezistent la foc cu o grosime de 80 mm (sau 120 mm pentru versiunea de 180 minute de rezistență) fără încuietoare și mânere sub formă de nișă pe ambele parți. Poarta fără prag, partea inferioară a canatelor prevăzută cu o gaură pentru ca un șurub de podea să poată fi introdus pentru o instalare dincolo de deschiderea din perete. Contragreutate pentru închiderea automată cu tachelaj și siguranță termica. Dacă este comandată cu electromagnet, siguranța termică este exclusă. Înveliș de protecție făcut din foi de oțel îndoite la presă pentru șina superioară și pentru contragreutate. Garnituri termo-dilatante ce acoperă labirinturile și sub canaturi. Amorsarea lăcuirii cu pudră de poliester epoxidic, încălzit în cuptor, de culoare gri deschis RAL 7035. Ambalate în containere de metal de unică folosință.

Dimensiuni de fabricare: pornind de la uși mici de 18 mp pe canat.

Greutate aproximativă de 45 kg/mp.

Inscripție metalică de conformitate.

Copie a certificatului sau omologării.

Declarație de conformitate.

Broșură cu detalii de instalare și folosire.

Ușă adecvată folosirii în interioare fără curenți puternici de aer de orice parte a unui perete neted și vertical. Asamblarea trebuie executată doar de personal calificat.

Descarcă catalog PDF – Uși metalice – ANALKO

Vopsitorie in camp electrostatic - www.analkoaluminium.roVopsitorie in camp electrostatic - www.analkoaluminium.ro
EnglishRomania