Uși de garaj tip rulou

usa de garaj tip rulouAcestea reprezintă o soluție sigură pentru uz rezidențial, comercial și industrial.

Fabricate sub cele mai stricte norme de siguranță și durabilitate din oțel galvanizat, impecabil finisat și vopsit electrostatic într-o mare varietate de culori, precedate de prelucrarea specială a foii de metal. Etanșeitatea oferă o funcționare silențioasă, datorită dopurilor de plastic laterale poliamidice și driverelor cu ștanțare cauciuc.

De asemenea, cu ajutorul „slide-urilor” se evită frecarea metal pe metal. Ultima foaie (prag) este un profil special de oțel puternic de 1,5 grosime, ceea ce face posibilă adăugarea de profile speciale din PVC cu aripi duble (cu bule) care oferă o mai mare etanșeitate.

Este înfășurat în oțel galvanizat armat F60 sau F76, cu un tambur rotativ sau în rulmenți turbo, în funcție de dimensiunile de închidere.

Prevăzut cu bară de siguranță pentru protecție în caz de vânt puternic.

Se pot acționa manual sau electric, fără să facă zgomot, la standarde înalte ale UE, cu frână electrică și operare manuală în caz de pană de curent.

Oferă un cod special pentru telecomandă, programat printr-o combinație de coduri de blocare electronică. Se pot folosi, de asemenea, butoanele sau cheia.

Perforate
Acesta combină puterea și securitatea cu posibilitatea de contact vizual în interiorul ecranului. Din acest motiv, este ideal pentru magazine și bănci.

Făcute din foi de metal cu lamele găurite 25 mm – Ch17 mm cu prese speciale, oferind lumină și ventilație zonei.

Se poate deschide până la 6 m, fără stâlp intermediar.

Vopsitorie in camp electrostatic - www.analkoaluminium.roVopsitorie in camp electrostatic - www.analkoaluminium.ro
EnglishRomania